Palvelut

Nurmikodin palveluihin kuuluvat jokaiselle asukkaalle suunniteltu yksilöllinen hoitotyö ja huolenpito, virkistys- ja kuntoutustoiminta sekä turvarannekepalvelu. Asumiseen kuuluu myös tukipalvelut eli siivous- ja pyykkipalvelut, ateriapalvelut sekä kiinteistönhoito. Nurmikodissa on hoitohenkilökunta läsnä 24 tuntia vuorokaudessa. Jokaisessa kuudessa pienryhmäkodissa on vastuuhoitaja, joka avustaa jokaista asukasta tarpeen mukaan sekä seuraa vointia.

Tehostettu palveluasuminen

Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka on mukana hoitoneuvotteluissa ja huolehtii asukkaan lääkkeistä. Hän tekee asukkaan yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asukkaan ja lähiomaisten kanssa asukkaan tarpeiden mukaisesti,  ja arvioi myös suunnitelman toteutumista. Omahoitaja tekee vähintään puolivuosittain myös RAI-toimintakykyarvion, muistitestin sekä hoitotyön väliarvion. Omahoitaja on myös yhteyshenkilö omaisten, asukkaan ja kodin välillä.

Asukkaan palvelu-ja hoitosuunnitelmista vastaa sosiaaliohjaaja ja/tai sairaanhoitaja. Asukasta ja hänen läheisiään auttaa raha-asioissa ja Kelan tukiasioissa sosiaaliohjaaja. Sairaanhoitaja on Nurmikodissa paikalla arkisin klo 7-15, ja vastaa asukkaiden lääketilauksista, lääkärinkäynneistä ja sairaanhoidollisista tarpeista.

Omalääkäri-geriatrin vastaanotto on Nurmikodissa kaksi kertaa kuukaudessa, mutta omalääkäri on tavoitettavissa myös puhelimitse aina arkipäivisin. Iltaisin ja viikonloppuisin lääkäri on tavoitettavissa puhelimitse geriatripäivystäjänä.

Nurmikodissa vierailee säännöllisesti myös parturi, jalkahoitaja ja fysioterapeutti, joiden palveluita asukkaat voivat lisämaksusta hyödyntää.

Tarjoamme asukkaillemme viikottaisen saunan, talonmiehen palvelut, vuodevaatteiden ja pyyheliinojen vaihdon, henkilökohtaisen vaatteiden pesun ja huollon sekä asunnon siivouksen kerran viikossa.