Tehostettu palveluasuminen

Jokaisella asukkaalla on myös nimetty omahoitaja, joka on mukana hoitoneuvotteluissa, huolehtii asukkaan lääkkeistä sekä tekee asukkaan yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asukkaan ja lähiomaisten kanssa asukkaan tarpeiden mukaisesti,  ja arvioi myös suunnitelman toteutumista. Omahoitaja tekee vähintään puolivuosittain myös RAI-toimintakykyarvion sekä hoitotyön väliarvion.

Asukkaan palvelu-ja hoitosuunnitelmista vastaa sosiaaliohjaaja ja/tai sairaanhoitaja. Asukasta ja hänen läheisiään auttaa raha-asioissa ja Kelan tukiasioissa sosiaaliohjaaja. Sairaanhoitaja on Nurmikodissa paikalla arkisin klo 7-15, ja vastaa asukkaiden lääketilauksista, lääkärinkäynneistä ja sairaanhoidollisista tarpeista.

Omalääkäri-geriatrin vastaanotto on Nurmikodissa kaksi kertaa kuukaudessa, mutta omalääkäri on tavoitettavissa myös puhelimitse aina arkipäivisin. Iltaisin ja viikonloppuisin lääkäri on tavoitettavissa Acutan päivystyksessä.

Nurmikodissa vierailee säännöllisesti myös parturi, jalkahoitaja ja fysioterapeutti, joiden palveluita asukkaat voivat lisämaksusta hyödyntää.

Tarjoamme asukkaillemme viikottaisen saunan, talonmiehen palvelut, vuodevaatteiden ja pyyheliinojen vaihdon, henkilökohtaisen vaatteiden pesun ja huollon sekä asunnon siivouksen kerran viikossa.